Fudbalski reprezentativac Srbije Darko Lazović priznao je da su posle poraza od Portugalije (4:2) u Beogradu znatno umanjene šanse za plasman na EURO.

„Bolan poraz, pogotovo što smo sad dosta udaljeni od Evropskog prvenstva. Prvo poluvreme dosta korektno smo odigrali, ali smo nesrećno primili gol i bilo je teško se vratimo. Portugalija je odlična ekipa, mi moramo da napredujemo još dosta“, rekao je Lazović novinarima posle utakmice.

Povezana vest:  Zelenortska Ostrva iznenadila Južnu Afriku

Fudbaler Verone kaže da su Ukrajina i Portugalija sada daleko od Srbije na tabeli B kvalifikacione grupe sa osam, odnosno dva boda više ali i uz meč manje prvaka Evrope.

„Realno su nam sad male sanse za EP, Ukrajina je daleko, Portugalija je isto ispred nas sa utakmicom manje, ali predstavljamo svoju zemlju i moramo da damo maksimum do kraja. Ima i dalje šanse kroz taj baraž u Ligi nacija“.

Povezana vest:  Levante ponovo na četvrtoj poziciji Primere

Lazović dodaje da je Portugalija veoma kvalitetan tim koji tera na grešku rivale.

„Naterali su nas svojim kvalitetom da se povučemo i branimo, možda smo neke situacije mogli bolje da rešimo, ali sada ne možemo da se vratimo i sami smo razočarani“, zaključio je on.

PHOTO: ATA Images