roy-hodgsonHodžson: Ne plašim se za svoj posao u Liverpulu

 

Trener Liverpula Roj Hodžson rekao je danas da nije zabrinut za svoj posao, uprkos kritikama sa kojima se suočava zbog loše igre i rezultata petostrukog evropskog šampiona.

Predsednik Liverpula Tom Verner rekao je da su skorašnji rezultati kluba „neprihvatljivi“, ali je ipak podržao trenera Hodžsona.

-Nisam zabrinut i ne plašim se za svoj posao. Vlasnici kluba su bili jasni – rekli su da će biti strpljivi. Oni shvataju da je potrebno vreme i da ne mogu stvari da se promene preko noći, kao i da ja nisam selektirao ekipu koju vodim – rekao je Hodžson engleskim medijima.

Povezana vest:  FIFA RANG LISTA, Fudbalska reprezentacija Srbije pala za tri mesta

-Uopšte nisam zabrinut. Ali, nikada ne možete biti sigurni. To (otkaz) se svima dešava, novinarima, trenerima, bez najave se dogodio (treneru Blekburna Semu) Alardajsu. Svi smo u istoj situaciji – dodao je on.

Hodžson je rekao da očekuje bolje rezultate, kada ekipa bude igrala u punom sastavu.

-U poslednjih pet, šest utakmica bolje rezultate od nas imaju samo Arsenal ili Mančester junajted. Ali, mi nismo igrali sa našim najboljim timom. Očekujem bolje režultate, da popravimo plasman na tabeli – rekao je on.

Povezana vest:  Konte: Milan može da se uključi u trku za skudeto

Trener „crvenih“ rekao je da će i njegova eventualna zamena raditi u sličnoj situaciji u Liverpulu.

-Ako iznenada dobijemo mnogo novca i ako se ekipa u trenutku promeni, ko god da zauzme moje mesto radiće u istim uslovima. Ne verujem da postoji čarobni štapić, svi dobro radimo u klubu, a uz pomoć vlasnika pojačaćemo ekipu – rekao je Hodžson.

Povezana vest:  Partizan pozvao navijače da kupe komplete karata za LE i na druženje s igračima

Posle 17 utakmica u Premijer ligi, Liverpul zauzima deveto mesto na tabeli sa 22 boda i ima 12 manje od vodećeg Mančester junajteda