Fudbaler Real Madrida Garet Bejl pozvan je danas u reprezentaciju Velsa za poslednje dve utakmice u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020. godine, uprkos tome što nije igrao skoro mesec dana.
Bejl je utakmicu protiv Hrvatske 13. oktobra u kvalifikacijama završio uz zdravstvene probleme, a selektor Rajan Gigs rekao je da je 30-godišnji napadač imao grčeve. Otkako se vratio u Španiju, Bejl nije bio u ekipi Reala.
Trener Reala Zinedin Zidan rekao je prošle nedelje da se Bejl „vratio na teren i da radi na tome da se vrati u formu“, ali nije naveo o kakvoj povredi se radi, preneo je Bi-Bi-Si (BBC).

Povezana vest:  Đukić: Vrhunska sezona završena osvajanjem Kupa

Selektor Velsa pozvao je u tim i fudbalera Juventusa Arona Remzija, koji u oktobru nije igrao za reprezentaciju.
On nije igrao za reprezentaciju ove sezone pošto nije bio dovoljno spreman. Poslednji put igrao je za Vels u novembru prošle godine, a u poslednje dve utakmice za Juventus ušao je sa klupe.
Pozvan je i fudbaler Sankt Paulija Džejms Lorens, a Džo Alen je suspendovan za meč u Azerbejdžanu, ali će biti na raspolaganju za poslednju utakmicu u kvalifikacijama, protiv Madjarske u Kardifu, 19. novembra.

Povezana vest:  Stojadinović: Pozitivno je to što smo se nadali