Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je danas da njegova ekipa mora da bude oprezna u predstojećoj utakmici osmine finala Kupa Srbije protiv Mačve, pošto želi da osvoji taj trofej.

„Kup je veoma bitan za nas, daćemo sve od sebe da dodjemo do završnice i da se borimo za trofej. Mačva je ekipa čija pozicija na tabeli u domaćem prvenstvu ne prikazuje realan kvalitet. Uz vredan rad i trenera Aničića koji je iskusan i koji je već ostvarivao uspehe sa Mačvom, mislim da ih očekuju bolji rezultati. Kup utakmice nemaju dodirne tačke sa prvenstvom, tako da trebamo da budemo oprezni“, rekao je Milojević.
Fudbaleri Zvezde igraju u sredu od 18 časova protiv Mačve, utakmicu osmine finala Kupa Srbije.
-Spremali smo se tokom reprezentativne pauze, radimo dobro, imamo reprezentativce koji su se vratili, kao i neke koje čekamo da dodju. Želimo da osvojimo Kup Srbije – naveo je je Milojević.

Povezana vest:  Grondona želi Tevesa u reprezentaciji

On je pohvalno govorio o ekipi Mačve i rekao da je to neugodan tim, ali da veruje u svoje igrače. Dodao je da je zdravstveno stanje Matea Garsije bolje i da je od lekara dobio dozvolu da se naredih dana priključi radu ekipe.

Crveno-bele očekuje gust raspored, jer će u narednih mesec dana odigrati osam utakmica, a Milojević je rekao da ekipa nema vremena za treninge, ali da mora da se prilagodi tome.

Povezana vest:  Abramovič ima problema sa britanskom vizom

-Uspeli smo u pauzi i bez reprezentativaca da obavimo dobar posao, ali su nam to poslednji ozbiljni treninzi pred zimsku pauzu. Sve posle ovoga će se bazirati na oporavak igrača i pripremama za naredne utakmice – dodao je Milojević.

Govoreći o reprezentaciji Srbije, Milojević je rekao da veruje u plasman na Evropsko prvenstvo.

-Veliki sam optimista kada je u pitanju reprezentacija, jer sam patriota. Volim Srbiju i uvek verujem da možemo da pobedimo. Nadam se da ćemo proći baraž, a naravno da mi je i drago što su i fudbaleri Crvene zvezde deo našeg nacionalnog tima – naveo je Milojević.

Povezana vest:  Kosanović: Nismo očekivali ovakav rezultat