Golman fudbalskog kluba Crvena zvezda Milan Borjan rekao je danas da je šteta što ekipa nije prošla dalje u Evropi i istakao da je predstojeća utakmica sa Čukaričkim veoma važna.
-Šteta što nismo prošli dalje u nokaut fazu Lige Evropa, ali Bože moj, sve je to fudbal. Generalno smo imali još jednu uspešnu sezonu, drugi put zaredom igrali smo Ligu šampiona, tokom cele godine ostvarivali veoma dobre rezultate. Ostalo nam je prvenstvo i kup i voleo bih da navijači u nedelju dodju i dobro popune stadion jer nam je ovo poslednja utakmica u ovoj godini, a veoma je značajna. Učinićemo sve da ih obradujemo novom pobedom i da na jedan lep način zaokružimo godinu i proslavimo jesenju titulu. Navijači bi trebalo da veruju u ovu ekipu jer mi verujemo u sebe – rekao je Borjan za sajt kluba.
Zvezda će u nedelju protiv Čukaričkog u Super ligi Srbije igrati poslednju utakmicu u 2019. godini.
Crveno-beli su lideri u srpskom prvenstvu sa 52 boda, 10 više od drugoplasirane Vojvodine, 11 od Partizana, a 12 od Čukaričkog koji je na četvrtoj poziciji.
-Prednost jeste značajna, ali sve to može da se promeni na proleće. Zbog toga mi uvek gledamo samo nas, ne osvrćemo se iza sebe već posmatramo ono što nas čeka. Naša filozofija je već poznata, u svaki meč ulazimo da pobedimo i da osvojimo duplu krunu ove godine. Ja verujem u to, kao što verujem  u naše navijače – kazao je Borjan.
Zaostala utakmica šestog kola Super lige Srbije izmedju Crvene zvezde i Čukaričkog igraće se u nedelju od 15.00 na stadionu „Rajko Mitić“.

Povezana vest:  Rašović: Platili smo ceh naivnosti iz prvog meča