Naša najuspešnija strelkinja, Ivana Maksimović koja je krajem prošle godine postala mama, pridružila se  Klubu prijatelja UNICEF-a u želji da podrži programe zahvaljujući kojima se stvaraju bolji uslovi za život dece u Srbiji.

„Smatram da samo dobar i human čovek, može da bude i srećan čovek. Svako treba da izabere svoj način na koji želi da pomogne. Muž i ja smo naš način izabrali. Privilegija je biti deo UNICEF-ove misije, da kroz programe koje sprovodi, svoj deci u Srbiji obezbedi najbolje moguće uslove za odrastanje. “, rekla je Ivana potpisujući trajni nalog, čime je postala redovni mesečni donator za programe koji se sprovode u Srbiji.

Povezana vest:  Novi Mer Power – duplo jači u borbi protiv masnoće i tvrdokornih naslaga

Tom prilikom Ivana se družila i podržala UNICEF fejsere, mlade ljude koji svojim naporima pomažu da svako dete u našoj zemlji ima kvalitetno odrastanje, i podržala njihovo angažovanje.

Zahvaljujući njihovom predanom radu na terenu, broj prijatelja UNICEF-a je ove godine povećan dva i po puta u odnosu na prethodnu, odnosno Klub prijatelja Unicefa je od početka 2019. godine dobio skoro 9.000 novih članova koji će redovnim mesečnim donacijama omogućiti sprovođenje programa lokalne kancelarije.

Povezana vest:  Produžen konkurs za učitelje i đake „ZAŠTITA ZA SVE“

Klub prijatelja UNICEF-a čine posvećeni pojedinci i predstavnici poslovne organizacije, koji svojom solidarnošću i plemenitošću, stvaraju bolje uslove za život dece u Srbiji. Klub je otvoren za sve ljude, a trajni nalog može da se otvori u bilo kojoj banci ili putem internet bankarstva. Takođe, otvaranje može da se obavi i na promotivnim štandovima u tržnim centrima Ušće, BIG, Stadion, Delta city i Merkatoru, dok u Novom Sadu to može da se učini u Bigu i Promenadi.

Povezana vest:  "Letnji Sjaj" 11. i 12. juna

Brojne slavne osobe su već podržale UNICEF i postale mesečni donatori. Među njima se nalaze UNICEF-ovi nacionalni ambasadori: Aleksandar Saša Đorđević i Ana Ivanovic a i druge poznate ličnosti: Tamara Dragičević, Miloš Biković, Aleksandar Radojičić, Bojan Perić, Jelena Gavrilović, Zoran Kesić, Nataša Miljković, odbojkaški reprezentativac Aleksandar Okolić, Dušan Borković, Nataša Kovačević i mnogi drugi.

PHOTO: Emil Vaš