bekam_plakatiBekam sve bliže dolasku u Totenhem

 

Po izveštajima London Evening Standard sve je bliže realizaciji transfer engleske fudbalske ikone, 35-godišnjeg Dejvida Bekama, u londonski Totenhem u januaru.

U pitanju bi bila pozajmica do kraja aktuelne sezone, a spominjala se ona i ranije, nakon što je Bekam javno odbio ponude koje je dobio od Evertona i Vest Hema. Za ovaj londonski list takvu mogućnost je potvrdio trener Totenhema Hari Redknap.

Povezana vest:  Inzagi: Daću sve za Milan

-Ne znam šta Bekam kaže na to, ali ja mu neću moći garantovati mesto u prvom timu. Ali, mogao bi biti i jedan od ključnih igrača – rekao je Redknap.

Od 2007. godine je Bekam član Los Angeles Galaxyja, ali je s dva odlaska na pozajmicu u Milan pokazao kako je željan evropskog fudbala gde je daleko veća koncentracija kvaliteta i gde se uspeh više ceni. Zato je u poslednje vreme Bekam potiho počeo pričati o novom povratku u Evropu, s tim da je ovom prilikom željan dolaska na njemu najpoznatije tlo, u engleski Premiership.

Povezana vest:  BARAŽ ZA EP 2012, Hrvatska i Češka se plasirale na EP

Inače, Bekama za Totenhem vežu posebne uspomene, ne samo zbog početaka karijere kada je igrao u juniorskom pogonu Totenhema. Naime, njegov deda je bio veliki zaljubljenik ovoga kluba, a to je navodno prvi razlog zašto Bekam silno želi da obuče dres Totenhema.