Međusezonski prijateljski turnir, koji je organizovao televizijski kanal „МАТЧ ПРЕМЬЕР“ (Match Premier), održaće se u Dohi, prestonici Katara, od 1. do 9. februara. Mečevi u kojima učestvuju tri kluba iz Premijer lige Rusije i jedan srpski klub odigraće se u sportskom kompleksu akademije Aspire. Zvanični sponzor turnira biće kladionica Parimatch.

Kup Parimatch Premier koji tradicionalno organizuje ruski televizijski kanal „МАТЧ ПРЕМЬЕР“ sada dobija međunarodni status. U februaru će se održati novi turnir na kojem će učestvovati tri kluba iz Ruske Premijer lige i osmostruki šampion Srbije. Mečevi međusezonskog turnira će se odigrati u sportskom kompleksu Aspire u Dohi. Prestonica Katara za mnoge klubove predstavlja optimalno mesto za održavanje zimskih okupljanja zahvaljujući savremenoj infrastrukturi i prijatnoj klimi, pošto se u to doba godine temperatura retko podiže iznad +25 stepeni, dok su unutrašnje prostorije akademije opremljene savremenim klima uredjajima.

Iz ruske Premijer lige na Kupu će nastupiti Rostov, Spartak i Lokomotiva, a pridružiće im se osmostruki šampion Srbije, beogradski Partizan. Glavni sponzor šampionata će po drugi put zaredom biti kladionica Parimatch. Raspored turnira će biti identičan prethodnom: timovi će odigrati po tri meča, svaki sa svakim. U slučaju nerešenog rezultata predviđena je serija penala. Za pobedu u regularnom vremenu tim će dobiti 3 boda, za pobedu na penale 2, dok će za poraz posle penala dobijati samo 1. Ukoliko ekipe imaju jednaki broj bodova odlučujući kriterijum za raspored na tabeli će biti gol razlika, a nakon toga međusobni susreti.

Povezana vest:  Sigurna pobeda Zvezde u Kruševcu pred večiti derbi

Dmitrij Sergejev, izvršni direktor Parimatch Rusija: „Parimatch ima velike ambicije i ciljeve za 2020. godinu i mi ćemo nastaviti da namećemo konkurenciju ključnim kompanijama na tržištu. Zadovoljni smo rezultatima turnira koji je održan ovog leta u Austriji, a ukupni medijski efekat koji smo dobili je proporcionalan našim investicijama. Na startu nove godine nastavak saradnje sa kanalom „МАТЧ ПРЕМЬЕР“ je potpuno logično rešenje, i mi očekujemo dalji rast popularnosti turnira“.

Povezana vest:  Nejmar: Možda preterujem, ali sam u Rusiji trpeo velike bolove

Mečevi ovog turnira će se prenosti na kanalima „Матч ТВ“ i „МАТЧ ПРЕМЬЕР“, a takođe će biti prikazivani live rezultati na nalozima ovih kanala na socijalnim mrežama kao i na sajtovima matchtv.ru, matchpremier.ru i sportbox.ru.

Podsećamo da je pobednik prvog turnira pod pokroviteljstvom „МАТЧ ПРЕМЬЕР“ u januaru 2019. godine u Kataru bio moskovski Spartak, dok je u julu Kup Parimatch Premier u Austriji osvojio Krasnodar.

Raspored utakmica u Kupu Parimatch Premier-2020 u Kataru:

  1. februar

14:00 Lokomotiva – Partizan

18:00 Spartak – Rostov

  1. februar

18:00 Partizan – Rostov

  1. februar

18:00 Spartak – Lokomotiva

  1. februar

14:00 Spartak – Partizan

  1. februara

18:00 Rostov – Lokomotiva

O kanalu «МАТЧ ТВ»

«Матч ТВ» je ruski federalni kanal sa nacionalnom frekvencijom čije su glavne teme sport i zdrav način života. Na programu su prenosi najvažnijih sportskih događaja, vesti, analitički i zabavni programi, rijaliti i tok šou emisije, dokumentarne emisije i emisije o zdravom načinu životu, a takođe i filmovi i serije o sportu.

Povezana vest:  Žreb klupskog prvenstva sveta

O brendu Parimatch

Parimatch je jedna od najvećih beting kompanija u Evropi i ZND (Zajednica nezavnisnih država), koja se u godinama aktivnog razvoja transformisala u jednog od lidera ove grane industrije u Evropi. Tim zaštitnih lica kompanije čine čuveni sportisti UFC, među kojima je svetski poznati borac UFC Konor Mekgregor, a takođe ruski borci kao što su Petr Jan i sestre Ševčenko. Kompanija aktivno podržava ruski sport, nastupa kao sponzor sportskih federacija i profesionalnih klubova. U Rusiji kompanija vrši svoju delatnost na osnovu licence Federalne poreske službe koja je izdata na ime d.o.o «БЕТРИНГ». Parimatch je ekskluzivni beting partner UFC i najbolja online kladionica 2018. godine po rezultatima nezavisne premije BR Awards 2019.