Luka_Modric_totenhem_Darren_ Fletcher_MUMančester Junajted daje za Modrića 30 miliona funti?

 

Luka Modrić prvi je izbor menadžera Mančester Junajteda Aleksa Fergusona za glavnog kreatora igre u veznom redu, piše engleski web-portal Caughtoffside.com.

Iskusni škotski menadžer svestan je da mu takav profil igrača odgovarajuće klase i u naponu snage trenutno nedostaje, te je zato proglasio 25-godišnjeg omalenog veznog igrača svojom glavnom metom dolazećeg letnjeg prelaznog roka.

Povezana vest:  Bufon dogovorio produžetak ugovora sa Juventusom

Isti izvor tvrdi da je za hrvatskog reprezentativca, koji je na White Hart Lane stigao u leto 2008. godine za 16.5 miliona funti, Ferguson spreman da plati 30 miliona funti. Kada bi se ta svota realizirala, Modrić bi postao ubedljivo najskuplji hrvatski fudbaler u istoriji.

Delom bi, međutim, Ferguson Modrića mogao da plati nekim od svojih igrača s kojima nije u potpunosti zadovoljan, poput iskusnih Vesa Brauna i Majkla Karika, ili nešto mlađih Andersona, Darona Gibsona i Toma Kleverlija.

Povezana vest:  Ekvador otpustio selektora Ruedu

Iako će se, navodi isti izvor, Hari Redknap rukama i nogama boriti da zadrži svog najboljeg igrača, veličina kluba i trofeji koji su i dalje daleko bliži Junajtedu nego Totenhemu lako bi mogli da privuku Modrića.