Iker-CasillasIker Kasiljas: Razliku između Reala i Barselone čini vreme!

 

Posle 16 odigranih utakmica u španskoj Primeri fudbaleri Barselone imaju dva boda prednosti u odnosu na Real Madrid, ali veliki deo razlike donosi i prikazana igra u međusobnom duelu. Podsećanja radi tada je, na Kamp Nou, Barselona ponizila i pregazila Real sa čak 5:0. Ipak, golman Reala Iker Kasiljas, inače i prvi golman španske reprezentacije, ne vidi preveliku razliku između te dve ekipe.

Povezana vest:  Dačić: Policija i FSS ne mogu sami protiv nasilja u sportu

-Razliku između nas i njih nosi samo vreme. Oni su daleko duže na okupu i zato izgledaju mnogo uigranje. Mi se i dalje, jednim delom, uigravamo i upoznajemo. Nismo imali toliko vremena koje je neophodno kao i oni – rekao je Kasiljas i nastavio:

-Moram reći da nam ide jako dobro. Ako izdvojimo poraz od Barselone onda smo sve ostalo obavili besprekorno. Uz to, imamo dovoljno vremena da se dodatno ojačamo u igri i da ispravimo taj poraz s Kamp Noua.

Povezana vest:  Ćurčić i zvanično selektor A reprezentacije Srbije

Kasiljas je za kraj zaključio:

-Ne, ne bojim se Barselone ni malo. Respektujemo ih, cenim njihovo prvo mesto i sve što su unazad godinama napravili, ali ne sme se zaboraviti da je Real institucija.