Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković izjavio je danas da ekipa jedva čeka povratak na teren i da će tokom leta učiniti sve da opet „napadne“ Ligu šampiona.

„Sto puta smo prešli plan šta ćemo i kako ćemo. Zeleno svetlo čekamo da krenemo. Moramo da vidimo profil nastavka prvenstva. Videćemo koliko utakmicama imamo, mi smo za to da se igra što više. Čekamo odluke UEFA. Moramo da se adaptiramo na situaciju kao i drugi klubovi u Evropi“, rekao je Stanković za Zvezda TV.

Povezana vest:  Mateja Kežman ipak ne dolazi u Smederevo!

Kako je naveo, teško je iz dnevne sobe razmišljati o Ligi šampiona, ali neće tražiti izgovore.

„Zvezda će pokušati sve da napadne, to je Liga šampiona, kao uteha Liga Evrope. Šta god budemo mogli da uzmemo mi ćemo se boriti do poslednjeg daha. Ako bude loše, tu sam na prvoj liniji fronta. Sjajne momke imam, sad me ne čude njihovi uspesi u poslednje tri godine. Idemo na sve ciljeve koje smo zacrtali“, poručio je Stanković.

Povezana vest:  Zvezda dobila potencijalne rivale ako ne prođe Spartak Trnavu

Stanković je dodao da su igrači u borbi protiv korona virusa pokazali ljudsku veličinu ali da ga nisu iznenadili, jer zna o kakvim momcima je reč.

Na kraju, poslao je poruku navijačima i čestitao Uskrs.

„Sačekajte nas još malo. Izlazimo uskoro na teren, nadam se da ćete i vi uskoro na tribine“, istakao je trener Crvene zvezde.

Povezana vest:  Mihajlović vraća Stojkovića u reprezentaciju