Trener fudbalera Partizana Savo Milošević rekao je danas da je zadovoljan što će utakmicu polufinala Kupa protiv Crvene zvezde njegova ekipa igrati na svom terenu.

„Za razliku od prošle godine, srešćemo se sa najvećim rivalom u polufinalu. Ja sam imao želju da igramo na našem stadionu protiv bilo kog protivnika. Te četiri ekipe koje su ostale u Kupu su najbolje ekipe koje ima Srbija i ne bi bilo lako protiv bilo koje od njih. Pretpostavljam da sve ekipe imaju ambiciju da osvoje Kup kad su već došle do ovog nivoa takmičenja, pa tako i mi“, rekao je Milošević.

Povezana vest:  Mažić sudi revanš duel Dnjepra i Napolija

Fudbaleri Partizana igraju u sredu 10. juna od 20 časova na svom terenu protiv Crvene zvezde u polufinalu Kupa Srbije. U drugom polufinalu igraju Čukarički i Vojvodina.

„Ako želite da osvojite trofej morate da pobedite svaku ekipu, ne menja ništa suštinski, osim činjenice da posle ovog derbija ko god da pobedi imaće još jednu tešku utakmicu u finalu ako želi trofej“, dodao je Milošević, čija ekipa brani Kup.

Povezana vest:  ITALIJANSKA LIGA, Rezultati utakmica 35. kola i tabela Serije A

On je rekao da u subotu obe ekipe čekaju i utakmice u prvenstvu.

„Moramo da se fokusiramo na to, nadam se da će sve proći kako treba, bez povreda, pa ćemo imati dovoljno vremena za priču o derbiju“, naveo je on.

Utakmica će se igrati pred navijačima, a Miloševića to raduje.

„Videli su ljudi i znaju kakav je ambijent kada igrate bez publike, to deluje nehumano. Radujem se što će biti ljudi, na kraju krajeva derbi je, to bi tek bilo tužno bez publike“, rekao je Milošević.

Povezana vest:  Rikardo Karvaljo počeo da trenira

Ulaznice za južnu i severnu tribinu koštaju po 700 dinara, za zapad i istok bočne strane 1.000 dinara, a za centralne delove tih tribina 1.500. Mesto u loži košta 5.000 dinara. Sezonske ulaznice važe.

Još nije poznato koliko će ulaznica biti pušteno u prodaju.