ronaldinho_0Ronaldinjo se oprostio od Milana i odleteo u Brazil

 

Nekadašnji najbolji fudbaler sveta, Brazilac Ronaldinjo, napustio je u subotu ujutro kamp Milana u Dubaiju i odleteo za Brazil. Time je praktično i definitivno završio svoju karijeru u italijanskom klubu.

Skaj Sport 24 izveštava da je Ronaldinjo odleteo iz Dubaija u 7.15 ujutru prema srednje evropskom vremenu. U Brazilu bi trebalo da se sastane sa bratom i agentom Robertom de Asisom i potpredsednikom Milana Adrianom Galianijem, i da finalizira svoj prelazak u Gremio, klub u kojem je i počeo karijeru.

Povezana vest:  Morinjo: Nije bilo dovoljno kreativnosti, kretanja, dinamike

Podsetimo, još je u četvrtak Galiani objavio kako će Ronaldinjo u januaru definitivno napustiti San Sir, a u petak je potpredsednik Gremija Sidade Dias poručio kako će se dolazak nekadašnje zvezde Barselone realizovati najkasnije do 15. ovog meseca.

Ronaldinjo je iz Barselone u Milan došao 2008. godine, ali u crveno crnom dresu nije uspeo da vrati staru slavu. Kod sadašnjeg trenera Masimilijana Alegrija je ove sezone dobijao vrlo malo prilika, a pozicija mu je dodatno uzdrmana nakon dolaska Antonija Kasana iz Sampdorije.

Povezana vest:  Tomović: Volim da idem napred