Mario Balotelli Manchester City' West Bromwich AlbionMario Baloteli: Poštovaću ugovor sa Sitijem

 

Italijanski napadač Mančester Sitija Mario Baloteli (20) odbacio je medijske natpise kako se nakon svega nekoliko meseci boravka u Engleskoj želi vratiti kući.

Baloteli je prošlo leto stigao iz evropskog prvaka Intera, a dosad je u devet prvenstvenih utakmica za Siti postigao pet golova. Ali, mediji u Engleskoj i Italiji već neko vreme nagađaju kako mladić ganskog porekla ne može da se privikne na život na Ostrvu i kako bi se zbog toga mogao ekspresno vratiti na Apenine. On sam tvrdi da to nema veze s istinom.

Povezana vest:  Enejama završio reprezentativnu karijeru

-Ne znam tačno koliko ću dugo ostati u Sityiu, ali znam da imam ugovor koji želim da poštujem. Želim sa Sitijem osvojiti Premierligu i mislim da imamo ekipu za to. Uz to, želim da se odužim i Robertu Manćiniju, od moje 17 godine on je najvažniji trener u mojoj karijeri – rekao je Baloteli u razgovoru za Mail on Sunday.

Povezana vest:  Rašović: Prvo Čukarički, pa analiza mog rada

A o pričama da mu ne odgovara engleski način života, kratko je kazao:

-Da li ste me ikada čuli da sam rekao takvo nešto? Naravno, normalno je da mi nedostaje dom i porodica. Ali, porodicu i prijatelje mogu viđati i ovde. Evo, moja majka mi je baš nedavno bila u poseti.