Dosadašnji fudbaler Partizana Nemanja Miletić karijeru će nastaviti u Al Raedu iz Saudijske Arabije, potvrdili su danas crno-beli.

„Svaki igrač u jednom trenutku poželi da osveži svoju karijeru i ode u drugi klub, a kada taj dan dodje onda mu se vrate sve najlepše uspomene, zaboravi sve nedaće i probleme i bude mu veoma teško“, rekao je Miletić za klupski sajt.

Povezana vest:  ENGLESKA LIGA, Rezultati 16. kola i tabela engleskog šampionata

On je istakao da je zadovoljan svojim boravkom u Partizanu.

„U Partizanu sam uživao. Doneo mi je sve najlepše, pobede, grupnu fazu Ligu Evrope, sjajne evropske utakmice, pobede u derbijima… Iz Partizana sam i dobio poziv za nacionalnu selekciju i sve to zajedno govori o tome kako smo radili i šta je Partizan kao institucija“, naveo je on.

Povezana vest:  Džajić: Nećemo da lomimo preko kolena

Jedina neostvarena želja mu je, kako je rekao, osvajanje titule.

„Ostala je velika žal za titulom, to mi je rak rana, ali sam siguran da će moji saigrači trofej vratiti u Humsku i da ću se sa njima radovati na terenu“, rekao je Miletić.

Miletić je uputio i poruku svojim saigračima koji ostaju u Partizanu.

Povezana vest:  Mesi na treningu Barselone, igra protiv Reala u Superkupu

„Mojim saigračima, svim zaposlenima u Humskoj i na Teleoptiku, svim navijačima poručujem da budu uz Partizan! Svi mi odlazimo i dolazimo, ali naš Partizan je iznad svih! Momci, sa vama do titule“, naveo je on.

Miletić je u Partizan došao iz belgijskog Vasterloa 2017. godine i zabeležio 162 nastupa i dao devet golova.