didier_drogba_celsiDrogba: Imamo šanse za titulu

 

Fudbaler Čelsija Didije Drogba rekao je danas da su svi u klubu nezadovoljni rezultatima, ali da veruje da njegova ekipa može da odbrani titulu u Premijer ligi. Drogba je britanskim medijima rekao da u svlačionici „plavaca“ nije dobra atmosfera zbog veoma loših rezultata Čelsija, koji je ostvario jednu pobedu na poslednjih osam prvenstvenih utakmica.

-Poslednje dve nedelje Karlo Anćeloti je nezadovoljan, niko u ekipi nije srećan. Čelsi nije navikao na poraze, zbog čega je u svlačionici veoma loše. Ali, sezona je duga i normalno je da se dešavaju promene – rekao je Drogba.

Povezana vest:  Pizaro po treći put u Verderu iz Bremena

-Sutra igramo protiv Vulverhemptona i nadam se da ćemo prevazići lošu fazu. Potrebna su nam tri boda, to je najvažnije – dodao je kapiten reprezentacije Obale Slonovače.

Drogba je rekao da su na njegov nastup uticale povrede i malarija, ali da će se žrtvovati za ekipu i nastaviti da igra.

-Još nisam 100 odsto spreman, ali se u svakoj utakmici trudim da popravim igru i pomognem ekipi. Ova sezona je bila veoma komplikovana, imao sam problema sa fizičkom spremom i nije mi bilo lako da vratim snagu. Uvek sam se žrtvovao za tim, a i potreban sam Čelsiju – rekao je on.

Povezana vest:  Matijašević: Dobar prelazni rok

Drogba je ocenio da Čelsi može da odbrani titulu, iako ima šest bodova manje od prvoplasiranog Mančester junajteda i utakmicu više.

-U sličnoj smo situaciji kao prošle sezone, ali možda su povrede i neefikasnost uneli loše raspoloženje u ekipu. Iako mnogi misle da smo u veoma teškoj situaciji, mislim da još imamo šanse da osvojimo titulu – rekao je napadač Čelsija.

Povezana vest:  LŠ počela remijima u Milanu i Lionu

-Sve je moguće, ali ne smemo sebi da dozvolimo greške i moramo da budemo nepobedivi na Stamford Bridžu. Ne znam da li će doći novi igrači u januaru. To je komplikovano – novi igrači ne garantuju pobede. Mi ćemo u svaku utakmicu ulaziti kao da je finale – potrebne su nam pobede – dodao je Drobga.