kaka_pressKaka: Bojao sam se da više neću nikad zaigrati

 

Brazilski playmaker u redovima Real Madrida Kaka odigrao je u ponedeljak u sklopu 17. kola španskog prvenstva protiv Hetafea svoju prvu utakmicu nakon više od šest meseci zbog teške povrede levog kolena.

Real je slavio 3-2, a Kaka je ušao u igru u 76. minuti umesto Karima Benzeme.

-Jako sam srećan što sam ponovo zaigrao. Povratak, i to s pobedom, najbolja je stvar koja mi se mogla dogoditi. U nekim trenucima dok sam bio povređen bojao sam se kada ću se i da li ću se ikada vratiti. Sada moram da izborim svoje mesto jer je tim u sjajnoj formi. Kompetitivnost je uvek dobra za ekipu – komentarisao je Kaka za zvaničnu web-stranu kluba.

Povezana vest:  Sanderlend ponizio Čelsi

Prethodno je poslednju takmičarsku utakmicu Kaka odigrao 2. jula u četvrtfinalu SP-a u Južnoj Africi. U njoj je holandska reprezentacija porazila Brazil 2-1.

-Dok sam bio povređen najviše su mi nedostajala timska okupljanja, druženja i treninzi sa saigračima. Nedostajao mi je užitak igranja, ali sada sam ponovo spreman i daću sve od sebe i ponovo uživati na terenu.

Povezana vest:  Fudbalski as Bekam želi da postane Amerikanac

Otkako je stigao u redove “kraljevskog kluba” u junu 2009. godine iz Milana, Kaka se usjed povreda i loše forme nije uspeo predstaviti navijačima Reala u najboljem svetlu. Sada se nada da će u tome uspeti, a otežavajuća okolnost i velika konkurencija u borbi za početnih 11 biće mu 22-godišnji Nemac Mesut Ozil, pristigao prošlog leta iz Verdera.

Povezana vest:  Ramos i zvanično u Realu do 2020.