Srpski fudbaler Sergej Milinković-Savić rekao je da su svi u ekipi srećni zbog pobede nad Norveškom, ali i da su svesni da još nije gotovo jer sledi finale baraža za Evropsko prvenstvo.

„Vraćamo se za Srbiju srećni i zadovoljni. I dalje ne mogu da dodjem sebi jer sam prvi gol za reprezentaciju, a potom i drugi dao baš u ovakvoj utakmici. Srećni smo svi, ali znamo da još nije gotovo i da nas čeka još važnija utakmica“, rekao je Milinković-Savić za Sportklub posle utakmice u Oslu.

Povezana vest:  Singapurske vlasti ponovo uhapsile Dana Tana

Milinković-Savić je bio strelac oba gola u pobedi Srbije nad Norveškom posle produžetka sa 2:1 u polufinalu baraža za Evropsko prvenstvo.

Upitan je da li je želeo da šutira kod drugog gola, kada je lobovao protivničkog golmana.

„Normalno da sam želeo da šutiram jer sam bio u dobroj prilici da šutnem. Mislim da bi svaki igrač isto uradio da je bio na mom mestu“, kazao je Milinković-Savić.

Povezana vest:  LIGA EVROPE, Bešiktaš slavio u Bragi

Napadač Aleksandar Mitrović rekao je da je pobeda nad Norveškom „lepa“ i da misli da je srpski tim zaslužio.

„Lepa pobeda, mislim da smo je zaslužili. Dali smo sve od sebe, ginuli 120 minuta. Bilo je jako teško, tvrda utakmica. Imali smo mnogo šansi i zaslužili smo da možda i ranije završimo utakmicu. Ali, to je fudbal. Što je najbitnije uspeli smo da pobedimo. Dali smo maksimum, više želeli pobedu i mislim da je to na kraju i presudilo“, rekao je Mitrović.

Povezana vest:  Blekburn zainteresovan za Maradonu i Rednapa

Mitrović je naveo da je utakmica bila „jako teška“ i da je presudila želja srpskih igrača i kako je kazao „magija“ Milinković-Savića kod drugog gola.

Srbija će za plasman na Evropsko prvenstvo igrati 12. novembra u Beogradu protiv Škotske.