kakaU Interu tvrde da nisu želeli Kaku i Ronaldinja

 

Ako je verovati rečima Interovog sportskog direktora, aktuelni evropski i svetski klupski prvak ni u jednom trenutku nije se bavio mišlju da dovede Brazilca Kaku. Isto vredi i u slučaju Ronaldinja, tvrdi Marko Branka koji dodaje i da je Inter svoje u januarskom prelaznom roku fudbalera već obavio.

Povezana vest:  KVALIFIKACIJA ZA LŠ, Ipak direktan prenos na RTS Pjunik – Partizan

Andrea Ranočia službeno je predstavljen kao pojačanje u odbrambenom redu italijanskih prvaka, a tu je pres konferenciju Branka iskoristio da kaže sledeće:

-Ni u jednom trenutku nismo pomišljali na dovođenje Kake. Što se špekulacija oko Ronaldinjovog dolaska tiče, reč je o medijskom popunjavanju praznog prostora. Dovesti ga nije nam ni palo na pamet.

-Zanimljiv nam je Aleksis Sančez, ali ne samo nama. Mnogo je klubova za njega zainteresovano. Osim toga, u junu započinjemo sa strategijom dovođenja novih igrača, za sada smo gotovi – dodao je.

Povezana vest:  Štilike novi selektor Južne Koreje

Što se Kake tiče brazilski plejmejker u redovima Real Madrida odigrao u ponedeljak u sklopu 17. kola španskog prvenstva protiv Hetafea svoju prvu utakmicu posle više od šest meseci zbog teške povrede levog kolena. Duže se vreme spominjalo kao moguće pojačanje Intera, međutim, izgleda bez pravog razloga.

Ronaldinjo, ipak, i dalje traži klub u kojem će nastaviti karijeru po odlasku iz Milana. U „igri“ su Gremio, Flamengo, Blekburn…

Povezana vest:  Lučesku se uspešno oporavlja posle operacije