ronaldo_konferencija_1Kristijano Ronaldo: Samo se trudim da pomognem timu

 

-Da nema mojih saigrača, ne bih postizao toliko golova. Srećan sam i motivisan, želim da nastavim s dobrim igrama i osvajam naslove s ovom ekipom – izjava je vodećeg strelca španske Primere, Kristijana Ronalda.

Het-trikom Viljarealu u utakmici 18. prvenstvenog kola, u pobedi 4-2, Portugalac je stigao do 22. ligaškog pogotka u osamnaestoj utakmici.

Povezana vest:  Ivanović i Drulović predloženi za najbolje u 2013.

-Trener Žoze Murinjo zna na kojoj poziciji mogu biti od najveće koristi za tim. Sve što radim jest to da nastojim pomoći klubu na najbolji mogući način – dodao je Ronaldo osvrnuvši se na utakmicu u kojoj je njegova ekipa zaostajala 1-0 i 2-1.

-Reagovali smo na trenerove reči s poluvremena. Utakmica je bila teška, Viljareal je odigrao dobro i stvarao šanse. Dve su pretvorili u pogodak, a mi smo izjednačili do poluvremena, a potom u nastavku, uz pomoć navijača, zaigrali bolje.

Povezana vest:  Van Persi spreman za derbi protiv Mančester Sitija

Epitete za svog napadača nakon utakmice pronašao je i Murinjo:

-Kristijano me ostavlja bez reči svojim izvođenjima iz utakmice u utakmicu. Ne znam kako bih opisao njegove igre.

Osvrnuo se Realov šef struke i na povratnika Kaku: – Odigrao je sjajno, pomogao nam je fantastičnim golom slomiti izvrsni Viljareal. Njegov povratak na Bernabeu nije mogao biti bolji.

Povezana vest:  Jagodina tvrdi da je oštećena i medijski izolovana