Fudbaleri Partizana počeli su danas u Sportskom centru Teleoptik pripreme za nastavak sezone. Trener Aleksandar Stanojević će na početku priprema računati na 36 igrača. Strani igrači će se pripremama priključiti u ponedeljak, izuzev Makija Banjka koji je već tu i Žan-Kristof Bajbeka koji stiže sutra.
Stanojević je, obraćajući se fudbalerima, naveo da je lepo videti veliki broj igrača iz omladinske škole, ali je i istakao da mladi igrači pre svega moraju da shvate šta znači biti deo Partizana.
On je naveo i da neće biti lako bilo šta dostići i istakao da „nema alibija“.
-Mi smo Partizan. Mi se borimo na terenu, klub se bori za nas na svoj način, svi smo u tome zajedno. Budite spremni na jak ritam koji ćemo imati u narednom periodu, ali iznad svega budite spremni da nosite grb Partizana i da znate šta to znači, pogotovo vi mladji, da znate i da budete zahvalni, i ja s vama na čelu, što smo deo cele ove priče – rekao je Stanojević.
-Srećno svima i vidimo se na terenu – zaključio je trener Partizana koji je zahvalio i klubu na podršci u „rezultatski teškim vremenima“.
Fudbaleri Partizana će do 15. januara trenirati u Beogradu kada putuju za Belek gde će boraviti do 29. januara.
Spisak igrača Partizana za početak priprema:
Filip Holender, Nikola Štulić, Žan-Kristof Bajbek, Miloš Jojić, Nikola Jović, Filip Stevanović, Bibars Natho, Sejduba Suma, Denis Stojković, Takuma Asano, Lazar Marković, Nikola Čolić, Aleksandar Šćekić, Milan Smiljanić, Saša Zdjelar, Lazar Pavlović, Slobodan Urošević, Ivan Obradović, Rajko Brežančić, Igor Vujačić, Bojan Ostojić, Svetozar Marković, Maki Banjak, Aleksandar Miljković,  Aleksandar Lutovac, Vladimir Stojković, Aleksandar Popović, Nemanja Stevanović, Marko Živković, Mihajlo Petković, Vanja Vlahović, Marko Milovanović, Samed Baždar, Lazar Slavković i Periša Pešukić.

Povezana vest:  Vulićević van terena oko šest meseci