Čuveni švedski fudbaler Zlatan Ibrahimović bio je „na meti“ tokom sinoćnje utakmice Crvene zvezde i Milana, a srpski šampion se danas zvaničnim saopštenjem izvinio Ibrahimoviću i poručio da će pronaći i kazniti navijača koji je vređao golgetera „rosonera“.

Na društvenim mrežama posle utakmice pojavio se snimak gde jedan od „navijača“ iz lože dovikuje Ibrahimoviću i vređa ga na nacionalnoj osnovi.

Povezana vest:  Partizan nezadovoljan regularnošću sezone Super lige

„Crvena zvezda najoštrije osuđuje uvredljive povike Zlatanu Ibrahimoviću tokom sinoćnjeg meča sa Milanom. Kao klub smo učinili sve da organizacija meča bude na nivou dva velika kluba i nećemo dozvoliti da jedan primitivni pojedinac baci mrlju na tradicionalno poznato gostoprimstvo naše zemlje i našeg naroda“, navodi se u saopštenju crveno-belih.

Kako se ističe, Zvezda će u saradnji sa nadležnim organima pronaći pomenutog pojedinca i insistirati da snosi sve posledice takvog ponašanja.

Povezana vest:  Juventus protiv Kjeva 12. put u nizu pobedio u Seriji A

„Crvena zvezda se najiskrenije izvinjava Zlatanu Ibrahimoviću zbog neprijatnosti koju je doživeo u našoj kući. Naš klub je po starim srpskim običajima oduvek bio dobar domaćin, to je poznato u celoj Evropi i tako će ostati i ubuduće jer nikada ovakve ispade nećemo tolerisati“, poručuju iz Zvezde.

PHOTO: ATA Images