Dejan_Stankovic_1Inter nastavlja sa pobedama, gol i asistencija Stankovića

 

Fudbaleri Intera savladali su večeras u Milanu ekipu Bolonje sa 4:1 i u 20. kolu Serije A ostvarili i treću uzastopnu prvenstvenu pobedu pod vođstvom novog trenera Leonarda. Dvostruki strelac za branioca titule prvaka Italije bio je Kamerunac Samjuel Eto, koji je bio asistent i kod prvog gola Intera. Taj gol postigao je Dejan Stanković, kome je to bio četvrti prvenstveni pogodak ove sezone.

Povezana vest:  PRIPREME OFK BEOGRADA, Superligaške ekipe na meniju

Kapiten reprezentacije Srbije potom je namestio drugi gol Intera, koji je do vođstva od 2:0 stigao zahvaljujući Dijego Militu. Eto je potom dokrajčio goste iz Bolonje. Inter je tako barem privremeno izbio na četvrto mesto na tabeli, pošto je na dosadašnjih 18 utakmica osvojio 32 boda.

Vodeći Milan, koji je odigrao meč više, sakupio je 40 bodova, a sutra će gostovati kod Lečea.

Povezana vest:  ŠPANSKA LIGA, Rezultati trećeg kola i tabela Primere

Drugi je sa 37 bodova Napoli, koji je večeras na svom terenu igrao bez golova sa Fiorentinom za koju je sve vreme igrao srpski reprezentativac Adem Ljajić. Trećeplasirani Lacio osvojio je 34 boda, a sutra će u Rimu dočekati Sampdoriju.

Roma, koja u 20. kolu gostuje kod Čezene, ima isti broj bodova kao I Inter – 32. Po 31 sakupili su Palermo i Juventus, koji će u Torinu biti domaćin poslednjeplasiranom Bariju.

Povezana vest:  Skakavci bi mogli da unište fudbalske terene u vreme Svetskog prvenstva