Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković izjavio je da njegov tim uzeo važne bodove u Kruševcu.

Crveno-beli pobedili su Napredak u Kruševcu 4:1 u 29, kolu Superlige, čime su upisali 17. trijumf u nizu u domaćem šampionatu.

„Pre svega, čestitke mojim momcima na ostvarenoj pobedi. Uslovi za igru nisu bili laki. Prvih dvadesetak minuta igre je bilo teže za nas, jer smo imali manjih problema u povezivanju dodavanja i igri bez lopte. Posle toga smo krenuli dosta bolje, kreirali smo veliki broj akcija i bolje smo napadali prostor. Iz toga je proizašlo par šansi koje smo realizovali i tako postigli važne golove u prvom delu susreta. U nastavku meča nastavili smo u istom ritmu“, rekao je Stanković posle meča.

Povezana vest:  Pitana sudi finale Svetskog prvenstva

„Jedino mi je žao što smo primili gol, ali i to se dešava u fudbalu. Takođe, posebno mi je drago zbog Pavkova, ali najvažnije da „nosimo“ tri boda sa sobom sa ovog teškog gostovanja“, istakao je Stanković.

Trener crveno-belih ukratko je najavio derbi, koji je na programu u sredu od 18.00 sati na „Marakani“.

Povezana vest:  Srbija će u Elbasanu imati podršku 70 srpskih studenata

„Ima četiri dana do večitog derbija. Prvo nam sledi povratak u Beograd i kraći odmor, a onda i sama priprema utakmice koja je zaista velika. Uostalom, o tome govori i istorijat večitih derbija“, zaključio je šef stručnog štaba Crvene zvezde.