Fabio_CapelloKapelo šokiran jer mu FA nameće pomoćnika

 

Selektor engleske reprezentacije Fabio Kapelo ostao je u šoku kad je shvatio da mu Engleski fudbalski savez (FA) namerava nametnuti pomoćnika, piše u nedelju News of the World.

Kapelo je nakon debakla na lanjskom Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi pristao da u svoj stručni štab uključi nekog mlađeg engleskog trenera koji bi nastavio da radi u reprezentaciji i nakon očekivanog odlaska italijanskog stručnjaka nakon Eura 2012.

Povezana vest:  Tužilac Fife: Istrage traju duže nego što sam očekivao

Očekivao je pritom bivši trener Milana i Real Madrida da će sam moći izabrati asistenta, aloi iznenadio ga je glavni sekretar FA-a Aleks Horne koji je izjavio medijima da već ima jedno ime u mislima i da bi ga trebao zaposliti tokom sledećeg meseca.

Izvor blizak Kapelu otkrio je NOTW-u da Italijan ne zna ništa o budućem saradniku i da ga niko nije konsultovao oko odabira kandidata. Tabloid tvrdi kako je to još jedan dokaz da je Kapelo u potpunom raskoraku s čelnicima saveza što njegov eventualni ostanak na klupi „tri lava“ i nakon evropskog okupljanja u Poljskoj i Ukrajini čini praktički nemogućim.

Povezana vest:  Milojević: Završavamo najbolju sezonu u istoriji kluba