Fudbalski savez Srbije nalazi se na novom početku, reprezentacija na čelu sa Draganom Stojkovićem krupnim koracima gazi ka Svetskom prvenstvu u Kataru i logično je da na tom putu bude u društvu pouzdanih partnera. Na sastanku održanom u prostorijama krovne fudbalske organizacije, kome su prisustvovali v.d. predsednika Saveza Marko Pantelić, generalni sekretar Jovan Šurbatović i kreator i osnivač brendova VODAVODA i Gorki list Vojin Đorđević, načelno je dogovorena saradnja koja će zvaničnu promociju imati krajem sledeće nedelje na konferenciji za medije. Sastanku su se kasnije priključili počasni predsednik FSS Tomislav Karadžić i selektor A tima Dragan Stojković.

„VODAVODA od osnivanja do danas podržava sport i vrhunske profesionalce u sportu, a naša fudbalska reprezentacija svakako pripada toj kategoriji. Radujem se obnavljanju saradnje i prilici da damo svoj doprinos velikim uspesima koje svi očekujemo. U reprezentaciji se oseća nova energija, faktor koji pored talenta i rada igra ključnu ulogu u postizanju svakog značajnog sportskog rezultata. Velike zasluge idu na račun novog selektora Dragana Stojkovića koji je od samog starta stavio do znanja igračima kolika je njihova odgovornost kada obuku dres nacionalnog tima. Želja nikada nije bila sporna i to nam je zajedničko, jer ni VODAVODA ne bi bila tu gde jeste da svaki član našeg tima nema ogromnu želju za osvajanjem sveta. Dobar start u kvalifikacijama vratio je veru nacije, ljudi žele da se raduju uspesima svojih fudbalera i verujem da ćemo svi zajedno krajem godine slaviti plasman Srbije na Svetsko prvenstvo u Kataru“ – rekao je Vojin Đorđević za sajt FSS po završetku sastanka na Terazijama.

Povezana vest:  Putin: Mundijal će biti na najdostojnijem nivou

Svoje impresije izneo je i prvi čovek FSS Marko Pantelić:
„Obavili smo vrlo prijatan razgovor sa gospodinom Vojinom Đorđevićem i drago mi je što smo u načelu dogovorili saradnju između FSS i VODAVODE. Zvaničnu promociju i potpisivanje ugovora planiramo krajem naredne nedelje. Sa velikim zadovoljstvom mogu da konstatujem da to nije sve i da smo na dobrom putu da napravimo pul sponzora kakav zaslužuje jedna ozbiljna organizacija poput Fudbalskog saveza Srbije. Ambijent nam ide na ruku jer su navijači svim srcem stali uz svoju reprezentaciju posle odličnog starta u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo. Raduje fenomenalan pristup svih igrača i slažem se sa selektorom Stojkovićem da je šteta što protiv Portugala nismo osvojili sva tri boda. Cilj je jasan, a to je prvo mesto u grupi i direktan plasman na Svetsko prvenstvo. Smatram da imamo i kvalitet i želju da to i ostvarimo. Dakle, zajedno sa VODAVODOM do Katara 2022“ – izjavio je Pantelić.

Povezana vest:  Snejder propušta meč sa Rumunijom zbog povrede