Mario Balotelli Manchester City' West Bromwich AlbionMario Baloteli: Tevez, Džeko i ja smo najjači napadački trio na svetu

 

Kontroverzni napadač Mančester Sitija Mario Baloteli veruje kako su Karlos Tevez, Edin Džeko i on najjači napadački trojac na svetu, piše britanski „The Sun“.

Baloteli, koji se „građanima“ pridružio prošlog leta, ističe kako im ne može parirati ni Barselonin trio – Lionel Mesi, David Vilja i Andres Injesta.

Povezana vest:  Majkl Bredli iz Borusije M. u Aston Vilu

-Mislite li možda da ima neko bolji od nas trojice? Za mene ne, čak ni u Realu i Barseloni – rekao je 20-godišnji napadač.

On se jučer u medijima okomio na svog bivšeg trenera iz Intera, Žozea Murinja, kazavši kako treba odrasti. Iako će mnogi za portugalskog stručnjaka reći da je trenutno najbolji trener na svetu, Baloteli ima nešto drugačiji stav.

Povezana vest:  Pantović nije više direktor Crvene zvezde

-Murinjo jeste najbolji trener na svetu, ali kao čovjek ima puno toga da naučiti, kad je reč o pristojnosti i poštovanju – kazao je Baloteli te dodao kako će njegov sadašnji trener, Roberto Manćini, nadmašiti Murinja.

-Manćini je najvažniji trener kojeg sam imao. Ubrzo će biti najbolji na svetu. Kao čovek, on je 10 kilometara ispred Murinja – naveo je napadač Sitija, te iskoristio priliku i da „očeše“ ovogodišnjeg dobitnika Zlatne lopte, Barseloninog genijalca Lionela Mesija.

Povezana vest:  Prosinečki kandidat za trenera Dinama iz Zagreba

Prema Balotelijevom mišljenju, Mesi nije zaslužio tu titulu, već je ona trebala otići u ruke Holanđanina Veslija Snajdera.