Idealni tim svetskih zvezda koji igra na humanost, za Gavrilovu pobedu, dobio je još jedno pojačanje!  Posle Ronalda, Mesija, Modrića, Kulibalija, Mertensa, Demea i drugih asova, Dušan Vlahović je postao 12. igrač koji je poslao dres za Mozzartove licitacije, kako bi pomogao u prikupljanju novca za život osmomesečne bebe iz Kragujevca koja boluje od spinalne mišićne atrofije.

Mladi golgeter Fjorentine i reprezentacije Srbije na dresu je napisao „Za Gavrila od srca!“. Mozzart je i ovoga puta na Limundu dao početnu ponudu od 500.000 dinara, kao i za dresove koje su poslali Luka Modrić, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Ante Rebić, Marko Rog, zatim Nikola Maksimović iz Napolija, zahvaljujući čijem velikom srcu su se akciji pridružili i njegovi saigrači Kalidu Kulibali, Dris Mertens i Dijego Deme!

Povezana vest:  Degenek: Partizan se ništa nije pitao

Licitacija za Vlahovićev dres traje do utorka, 25. maja.

Aukcije Kristijanove potpisane sedmice i Leove desetke prethodno su donele 2.400.000 dinara u fond. Kao i kada je kupila traku Kristijana Ronalda i uplatila više od 7,5 miliona dinara u fond za Gavrila, kompanija Mozzart ovim licitacijama želi da pozove što više ljudi, kompanija i organizacija da se priključe – slanjem SMS-a 973 na 3030, uplatom na račun, ili kupovinom dresova koje svetske zvezde šalju iz dana u dan!

Povezana vest:  FIFA suspendovala Bekenbauera

Ovaj idealni tim sastavljen od humanih igrača je sve jači, što daje snagu i porodici Đurđević da će do kraja meseca biti sakupljen ceo iznos – neverovatnih 2,5 miliona evra koliko je potrebno za odlazak u SAD na lečenje.

Veliki deo novca je prikupljen, ali nedostaje još oko 800.000 evra.