Ne zaboravljamo omiljenu muziku i zato, dok čekamo festivale i koncerte, uživamo u online nastupima koje možemo da pratimo gde god se nalazili. Kako bi iskustvo slušanja koncerta na telefonu, tabletu ili računaru postalo vrhunski doživljaj, sve što je potrebno su kvalitetne bežične slušalice. Zato večeras od 21h stavite svoje Huawei FreeBuds 4i i uživajte u koncertu Teodore Džehverović na YouBox platformi.

Uz Huawei FreeBuds 4i ovaj koncert će obeležiti kristalno kvalitetan zvuk, zahvaljujući kome ćete čuti svaki detalj.  Za beskompromisno dobar kvalitet zvuka, bez obzira gde se našli u trenutku kada počne koncert, pobrinuće se opcija Aktivnog smanjivanja šuma (ANC).  Pokretanjem ove opcije redukovaće se svi zvukovi iz okruženja koji stvaraju buku, kako biste kristalno jasno čuli svaki ton i melodiju vaše omiljene pesme.

Povezana vest:  Dan samaca se približava: Raste broj pokušaja fišinga usred perioda velike e-rasprodaje u Aziji

Zahvaljujući Huawei bežičnim slušalicama, kablovi su otišli u zaborav. Uz Huawei FreeBuds 4i možete neometano uživati u ritmu i omiljenim plesnim koracima, bez razmišljanja o tome da li će slušalice ostati na svom mestu. Ergonomski su oblikovane, tako da stoje stabilno i prijatno, a iskustvo njihovog nošenja može se opisati  jednom rečju – komfor.

Huawei FreeBuds 4i omogućavaju 10 sati kontinuirane reprodukcije muzičkih sadržaja, pa tako možete bezbrižno uživati u večerašnjem koncertu, ali i pre, kao i posle njega. A svi oni koji su zavedeni omiljenim melodijama možda zaboravili da napune svoje FreeBuds 4i – bez brige. Za samo 10 minuta brzog punjenja, možete uživati u četiri sata muzike.

Povezana vest:  Održan je prvi RUR Esports Frost Cup u Beogradu sa nagradnim fondom od 300.000 dinara

Huawei FreeBuds 4i, precizno osećaju dodir i zato je njihova upotreba intuitivna. Uz nekoliko jednostavnih poteza možete pojačati zvuk ili se javiti na poziv. Osim toga, jedan dugotrajan pritisak je dovoljan da isključite opciju Aktivnog smanjenja šuma i aktivirate Awareness režim, odnosno režim svesnosti koji vam omogućava da čujete okolinu i komunicirate sa ljudima.

Povezana vest:  „Doživi digitalizaciju“ - E-Day 2017 u Beču

Koncert na platformi YouBox je idealna prilika da se još jednom uverite u izuzetne karakteristike Huawei FreeBuds 4i slušalica, pojačate zvuk na maksimum i dobro se zabavite.