U završnim trenucima borbe za Gavrilovu pobedu, Mozzart je na licitacije izveo tim sastavljen od svetskih zvezda, a 13. igrač velikog srca je – Zlatan Ibrahimović! Posle Ronalda, Mesija i drugih asova iz Barselone, Reala, Napolija, Rome… napadač Milana poslao je dres za nastavak niza humanitarnih aukcija koje se organizuju u cilju prikupljanje sredstava za lečenje osmomesečne bebe iz Kragujevca.

Gavrilo Đurđević boluje od spinalne mišićne atrofije i potrebno mu je još oko 700.000 evra za terapiju koja košta neverovatnih 2,5 miliona evra. Početna Mozzartova ponuda za Ibrin dres je 500.000 dinara, a licitacija traje do 28. maja.

Povezana vest:  Španski listovi euforično o pobedi na Mundijalu

Aukcije Kristijanove potpisane sedmice i Leove desetke donele su 2.400.000 dinara u fond, a Mozzart je za još 11 dresova koje su za malog Gavrila poslali majstori velikog srca na Limundu izneo početne ponude od po pola miliona dinara. Članovi ovog idealnog tima koji igra na humanost su kvartet iz Napolija: Kalidu Kulibali, Dris Mertens, Dijego Deme i Nikola Maksimović, zatim Dušan Vlahović, Luka Modrić, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Ante Rebić, Marko Rog.

Povezana vest:  Čelsi preokretom do pobede protiv Mančester sitija

U saradnji sa organizacijom Zajedno za život, svi ovi potpisani dresovi postavljeni su na Limundo, u cilju da se što više ljudi, kompanija i organizacija uključi u ovu borbu – SMS-om 973 na 3030, uplatom na račun ili kupovinom vrednih dresova na humanitarnim licitacijama.

Mozzart je prvo ujedinio Ronalda i Mesija, a sada i svetske zvezde Ibrahimovića, Kulibalija, Demea, Mertensa, Maksimovića, Vlahovića, Modrića, Džeka, Pjanića, Rebića, Roga.

Povezana vest:  Lalatović: Živim za klub koji vodim

Dresovi Stare dame, kraljevskog i katalonskog kluba, rimskog i milanskog giganta u ovom trenutku vrede daleko više od onih iz zvaničnih šopova, jer je u toku borba za nešto što nema cenu – život jednog deteta.

„Za Gavrila, od srca“, napisali su Modrić, Rebić, Pjanić, Rog, Maksimović, Kulibali