Fudbaleri Čukaričkog večeras od 20 sati na svom stadionu u drugom kolu kvalifikacija za Ligu konferencija dočekuju azerbejdžanski Sumgait.

Predstavnik stručnog štaba Brđana Pavle Delibašić izjavio je da se nada da će tim napraviti korak ka trećem kolu kvalifikacija za Ligu konferencija.

„Očekujemo veliku podršku navijača i nadamo se da bismo pred punim tribinama mogli da napravimo korak ka trećem kolu, a ambicije kluba ove sezone su i nešto veće. Pokušaćemo da se plasiramo i u grupnu fazu, ali prvo razmišljamo samo o duelima protiv Sumgaita. Kadrovska situacija u našem timu je odlična, čak smo na slatkim mukama, sobzirom da imamo po dva igrača u konkurenciji za svaku poziciju“, rekao je Delibašić.

Povezana vest:  FSS traži od Zajednice da izabere novog predsednika

Kapiten Čukaričkog Marko Docić istakao je da treme sigurno neće biti kad počne utakmica protiv azerbejdžanskog predstavnika.

„Pred nama su veoma teške utakmice, prvo sutrašnja, a potom i ona u Azerbejdžanu. Rival je veoma disciplinovana ekipa koja se organizovano brani, sa pet igrača u poslednjoj liniji i veoma brzim igračima opasnim u kontrama. Sa nestrpljenjem očekujem da izađemo na teren. Biće nam potrebna podrška sa tribina i zbog toga pozivam sve ljubitelje fudbala da nam daju vetar u leđa sa tribina na našem Banovom brdu. Nadam se istorijskom uspehu, a to je plasman u treće kolo.

Povezana vest:  Jusein Bolt posetio FIFA, dobio poziv na Mundijal

To bi bio jedan od najvećih rezultata u novijoj klupskoj istoriji. Smatram da je prednost što igramo prvu utakmicu kod kuće i ukoliko ostvarimo pozitivan rezultat na svom terenu, može da nam bude neuporedivo lakše u revanšu“, kazao je Docić.