Diego-Forlan-1Inter zainteresovan za Sancheza, Luisa Fabiana, Klosea i Forlana

 

Interov nedeljni poraz od Udinezea (3-1) podsetio je tehničkog direktora Intera, Marka Branku, da mora uložiti novac u nova pojačanja.

Prema pisanju portala Goal.com, Branka je promenio mišljenje i okrenuo se ka traženju pojačanja koja će Interu pomoći da ostvari bolje rezultate u borbi za vrh tabele.

Udinezeov as Aleksis Sančez (22) je prvi na listi mogućih pojačanja, ali ga njegov klub za sada ne želi prodati. Italijanske novine „La Gazzetta dello Sport“ pišu da Branka želi da započne nove pregovore sa zvaničnicima ekipe sa Friulija kako bi Sančez stigao na Meacu pre kraja zimskog prelaznog roka.

Povezana vest:  Radnički iznenadio Vojvodinu u Novom Sadu

Procenjuje se da bi Udineze prihvatio ponudu za čileanskog internacionalca u vrednosti od 28 do 30 miliona evra. Ponuda koja uključuje Džonatana Biabianija i 18 miliona evra je odbijena.

Branka svakako planira da proda nekoliko igrača. Među njima je i Suli Muntari koji ima ponude iz Premiershipa, a i Nelson Rivas odavno nema mesta ekipi.

Povezana vest:  Erik Kantona ponovo u ulozi “Komesara za fudbal”

Sva sredstva koja se prikupe prodajom igrača će se preusmjeriti za kupovinu Snačeza. Prema rečima trenera Udinezea Franćeska Guidolina, transfer bi se mogao realizovati tek u junu.

-Sančez zaslužuje da igra u najboljim klubovima, ali će gotovo sigurno sa nama ostati do juna – rekao je Guidolin za italijanski list „La Repubblica“.

Povezana vest:  10. KOLO ARGENTINSKOG PRVENSTVA, Boka Juniors pobedila River

U međuvremenu, Seviljin Luis Fabiano i Atletikov Dijego Forlan su povezani sa Interom, ali i sa torinskim Juventusom.

List „Tuttosport“ piše da Branku interesuju i Andrea Karačiolo iz Breše, Bajernov Miroslav Klose, te Parmin Valeri Bojinov.