ofk_prirpemePRIPREME OFK BEOGRADA

Batioja novo pojačanje

 

Najnovija akvizicija u ovogodišnjoj zimskoj pijaci je mladi Ekvadorac Augusto Alexi Quintero Batioja. Batioja (20 g) igra na mestu levokrilnog ofanzivnog igrača. Momak iz Gvadajakila pokušaće da se nametne treneru Đurđeviću. Treba reći da je Batioja bio velika želja naših operativaca u prethodnom prelaznom roku, posle odličnih partija koje je pružio u dresu FK Novog sada, no FK Inđija je ipak bila brža.

Povezana vest:  Basta se povredio na treningu

Trenutno sa našim timom treniraju štoperi Marković (Grbalj, Crna Gora) i Milić (Bežanija), te vezista Ostoja Stjepanović (bez kluba), braća Stanković (Vlasina) – Dušan (desni bek) i Miloš (levi ofanzivni), kao i ofanzivci Borko Veselinović (Dalijen, Kina) i Batioja (Inđija). Iz omladinske selekcije u prvi tim je prekomandovan vezni igrač Aleksandar Đorić. Očekuje se da u par narednih dana bude dosta dešavanja oko sastava našeg tima.

Povezana vest:  Hulk:Nisam očekivao da ću napustiti Porto i preći u Zenit

Sa druge strane klub su do sada napustili Uroš Sinđić (Panseraikos, Grčka), Aleksandar Mijatović (?), Igor Popović (?), Luka Merdović (Mladost, Crna Gora), Nenad Injac (Tobol, Kazahstan ?), dok je Nenad Lazareski ponovo prosleđen Radničkom iz Sombora na pozajmicu.

Ivan Kecojević i Miloš Žeravica su bili na probi u ruskim timovima Krila Sovjetov, odnosno Amkar, a da li će doći do saradnje sa pomenutim klubovima pokazaće naredni dani.

Povezana vest:  Velbek produžio ugovor sa Mančester Junajtedom