partizan_putPRIPREME PARTIZANA U TURSKOJ

Fudbaleri Partizana otputovali na pripreme u Tursku

 

Fudbaleri Partizana otputovali su danas iz Beograda u Tursku, gde će se do 7. februara spremati za prolećni deo sezone. Iz Partizana je u dosadašnjem toku prelaznog roka otišao samo napadač Pjer Boja, tako da su u Tursku otputovali svi igrači koji su u jesenjem delu šampionata osvojili prvo mesto.

Pored njih, sa crno-belima su u Antaliju otputovali i dvojica Argentinaca. Gaston Rosi i Leandro Kuško, koji su došli na probu iz mladog tima argentinske Boke Juniors.

Povezana vest:  Baloteli ne napušta Milan ovog leta

-Najavio sam, ovo su moje poslednje pripreme. Antalija je naša stara baza. Očekujem da se dobro uigramo i odigramo prijateljske utakmice. Verujem da ćemo biti spremni za početak drugog dela sezone – rekao je 37-godišnji kapiten Partizana Mladen Krstajić.

-Bićemo bolji na proleće, atmosfera je sada i bolja nego jesenas. Ne opterećujemo se što nikog nismo doveli u prelaznom roku, a najveće pojačanje je to što smo svi ostali na okupu – dodao je Krstajić.

Povezana vest:  Članice UEFA kritikovale Sion

Crno-beli će u Turskoj odigrati četiri prijateljske utakmice, 7. februara se vraćaju u Beograd, a tri dana nakon toga putuju u Dubai na drugi deo priprema.

Prolećni deo Super lige počinje 27. februara, a Partizan gostuje kod Inđije.

Ekipa:

– Golmani: Stojković, Radiša Ilić i Živković;

– Odbrambeni igrači: Krstajić, Miljković, Stevanović, Stanković, Jovanović, Savić, Lazevski, Kizito, Ostojić, Aškovski;

Povezana vest:  Serija A, rezultati utakmica 20. kola

– Vezni igrači: Medo, Fejsa, Tomić, Petrović, Moreira, Saša Ilić, Babović, Smiljanić;

– Napadači: Kleo, Bogunović, Šćepović, Iliev.

Pored njih, na put su krenula i dvojica Argentinaca – Gaston Amadeo Roši (31.1.1990.) i Leandro Rodrigo Kuszko (6.2.1990.).