mihajlo_uvalin_cz_rad (2)NLB LIGA

Uvalin: Nema opuštanja, moramo da se borimo protiv Krke

 

Košarkaši Crvene zvezde sutra dočekuju slovenačku Krku u utakmici Jadranske lige, a trener Mihailo Uvalin upozorio je da ekipa ne sme da se opusti posle važne pobede protiv Zadra u prošlom kolu.

-Posle gostovanja u Zadru nalazimo se u situaciji da nastavimo u istom ritmu. Biće veoma teško, dolazi jedna od najboljih ekipa u ligi. Moramo da budemo realni i shvatimo da nastavljamo borbu za opstanak, a ispred sebe imamo ekipu koja se bori za najviše domete. Nemamo pravo da se opustimo, već da pokušamo da velikom borbom dođemo do povoljnog rezultata – rekao je Uvalin.

Povezana vest:  Srbija u odbrani titule u grupi sa Slovenijom i Hrvatskom

Crveno-beli su u prošlom kolu u gostima savladali direktnog konkurenta u borbi za opstanak, Zadar, i prepustili mu poslednje mesto na tabeli.

-Ovom prilikom bih pozvao sve navijače da nam pomognu i budu uz nas. Pokazalo se da je njihova podrska jedan od bitnih faktora, da uz pomoć dobre atmosfere možemo da uhvatimo dobar zamajac i da tim tada igra bolje. Napravili smo ‘brejk’ u prošlom kolu i nadam se da će I to biti pozitivan faktor u daljoj borbi za opstanak – zaključio je Uvalin.

Povezana vest:  Vujošević: Pokazali smo individualni i timski kvalitet

Utakmica se igra sutra od 19 sati u hali Pionir.