Fabio_CapelloFabio Kapelo: Bejl je najbolji u Premierligi

 

-Geret Bejl je po mom mišljenju najbolji igrač dosadašnjeg dela Premiershipa – izjavio je selektor engleske fudbalske reprezentacije Fabio Kapelo.

Prava je šteta za Kapela što je Bejl Velšanin, jer bi mu igrač takvog kapaciteta sjajno došao u engleskoj reprezentaciji. Italijanski strateg očigledno Bejla jednako ceni koliko i rukovodstvo evropskog i italijanskog prvaka Intera, koje bi moglo da ponudi oko 40 miliona funti za Bejla sledećeg leta.

Povezana vest:  Milošević pred utakmicu s Vojvodinom: Imamo prvu meč loptu

-Bejl je fantastičan igrač. Kada se protivničke ekipe pripremaju za utakmicu, prvenstveno se moraju pripremiti kako će se braniti od njega kada primi loptu. Izrazito je eksplozivan i fizički moćan, ali poseduje i odličnu tehniku. U svakoj situaciji je opasan, kada dodaje, nabacuje, a naročito kada krene u brzi trk s loptom – analizirao je Kapelo.

Povezana vest:  Viljaš-Boaš: Osećam privilegiju dolaskom u Totenhem

Menadžer Totenhema Hari Redknap ponovio je po ko zna koji put kako Bejla ne namerava prodavati na leto.

-Ako želite da budete veliki klub, onda ne smete prodavati svoje najbolje igrače. U ekipi imate tri ili četiri igrača koji donose razliku na terenu, a Geret je jedan od njih. Ako ga prodate, ne možete takvog igrača nadomestiti. Prilično sam siguran da nećemo prodati Bejla. Na kraju to zavisi od predsedniku kluba, ali, iznenadio bih se, jako bih se iznenadio ako bi Geretova prodaja došla u obzir, pa makar za bilo koju cenu – izjavio je Redknap.

Povezana vest:  Ibrahimović: Savršeni Runi zaslužuje više poštovanja