promocija_togo_i_vukicTagoe i Vukić potpisali za Partizan, željni igre (FOTO)

 

Novi fudbaleri Partizana, Prins Tagoe i povratnik Zvonimir Vukić, rekli su danas da su spremni za pripreme, a predsednik kluba Dragan Đurić rekao je da će do kraja prelaznog roka dovesti još jednog igrača. Reprezentativac Gane, napadač Tagoe bio je do sada u nemačkom Hofenhajmu, a rekao je da je došao da bi više igrao.

-Čuo sam mnogo dobrih stvari o Partizanu. Biću u potpunosti posvećen osvajanju titule. Normalno sam trenirao u prethodnom period iako nisam igrao. Neće biti nikakvih problema da se priključim Pripremama – kazao je Tagoe.

Povezana vest:  Klinsman selektor SAD do 2018.

-Glavni razlog mog dolaska je redovno igranje. To je važno za svakog igrača, a ne sedenje na klupi. Partizan ima bogatu istoriju i igranje u crno-belom dresu biće mi boljitak u karijeri – rekao je Tagoe.

On je došao na šestomesečnu pozajmicu, a Partizan ima mogućnost da na kraju sezone otkupi njegov ugovor na još dve godine. U Srbiji igra još jedan reprezentativac Gane – Li Adi u Crvenoj zvezdi. Tagoe je rekao da se još nisu čuli, ali da namerava da stupid sa njim u kontakt.

Povezana vest:  Mijailović: Izbori u Crvenoj zvezdi u zakazanom terminu

Vukiću će ovo biti treći boravak u Partizanu, a bez kluba je od februara prošle godine.

-Srećan sam zbog novog povratka u Partizan. Bitno mi je da pokažem da sam dobar fudbaler i da osvojimo titulu. Dobro poznajem igrače i trenera i verujem da ću se brzo uklopiti. Trenirao sam nekoliko meseci i mislim da će još mesec dana priprema biti sasvim dovoljno za početak – rekao je Vukić.

Povezana vest:  Olimpijakos doveo golmana Kerola

Predsednik Partizana Dragan Đurić rekao je da su ovo dva „značajna pojačanja“.

-U pitanju su pravi igrači i to potvrđuje da imamo ozbiljne ambicije da osvojimo duplu krunu. Sa njima ćemo biti još jači. Do kraja prelaznog roka biće verovatno još jedno pojačanje – rekao je Đurić.

On je istakao da dolazak napadača ne znači da Kleo odlazi. Za Moreiru je rekao da je on „završena priča“ za Partizan.

PHOTO: ataimages.rs

{vsig}MINI_GALERIJE/TOGO_VUKIC{/vsig}