murinjo_3Murinjo: Možda se vratim u Englesku pre očekivanog

 

Fudbaleri madridskog Reala neprijatno su iznenadili u nedelju, u utakmici 21. kola španske Primere. Gostovali su kod Osasune, te su utakmicu napustili pognutih glava, uz poraz 1-0.

Sada je situacija na tabeli prilično zabrinjavajuća za Real. Na drugom mestu kaskaju za Barselonom čak sedam bodova. I ne sam to, Barselona doslovno gazi sve pred sobom, dok je Real u lošoj formi s mogućnošću da i ubuduće gubi bodove.

Povezana vest:  Berluskoni nagovestio odlazak Inzagija

Trener Reala Žoze Murinjo tako, verovatno, neće uspeti u nameri da već u premijernoj sezoni u Realu prekine Barseloninu dominaciju. S obzirom da je Murinjo čovek koji je mnogo puta pokazao da kao trener želi „odmah sve“, a i inače se nekoliko puta verbalno sukobio s čelnicima Reala, pogotovo sa sportskim direktorom Horheom Valdanom, može se dosta toga naslutiti oko njegove budućnosti u Madridu. Isto tako, neke sitnice su govorile da Murinju nije toliko lepo u Realu, kako je očekivao da će mu biti, a i predsednik Florentino Perez se nije suzdržao da „napadne Murinja“.

Povezana vest:  Volfsburg bez Vaclava Pilara verovatno do kraja sezone

-Engleski fudbal, dok sam bio u njemu kao trener Čelzija, je bio posebno iskustvo za mene. Mogu biti iskren i reći da sam se zaljubio u njega, u sve što ga okružuje – rekao je Murinjo u razgovoru za Mirror dodavši potom: – Da, rekao sam sebi da ću se vratiti u Premiership. Sada mogu reći da bi se to moglo dogoditi i pre očekivanog.

Povezana vest:  LIGA EVROPE, REZULTATI, Debakl Partizana, sigurne pobede Borusije, Napolija i Lacija

Na upit koliko brzo Murinjo nije ništa rekao.