harry redknappRednap: Totenhem je nudio 35 miliona funti za Rosija

 

Trener Totenhema Hari Rednap rekao je danas da je taj klub poslednjeg dana prelaznog roka ponudio Viljarealu 35 miliona funti za napadača Đuzepea Rosija, ali da su Španci odbili ponudu. Rednap je rekao da očekuje da će uprava londonskog kluba na leto ponovo pokušati da dovede italijanskog reprezentativca.

Povezana vest:  Pobede Sautemptona, Stouka, remi Noriča i Vest Hema

Prelazni rok završen je u ponedeljak, a Rednap je bezuspešno pokušavao da dovede jednog napadača na Vajt Hart Lejn. U kombinaciji su bili Fernando Ljorente iz Atletika iz Bilbaoa i fudbaleri Atletika iz Madrida Serhio Aguero i Dijego Forlan.

-(Predsednik kluba) Danijel Levi nedavno je rekao da ćemo, ako pronađemo odgovarajućeg igrača, sve učiniti da ga dovedemo na Vajt Hart Lejn. Pokušao je da dovede Rosija, mislim da je na kraju ponudio 35 miliona funti. Ne možete da dovedete kvalitetne igrače ako ne platite mnogo novca – rekao je Rednap britanskim medijima.

Povezana vest:  Advokat: Nije više imalo smisla da ostanem na klupi Srbije

Rednap je uveren da uprava kluba neće odustati od dovođenja kvalitetnih igrača na Vajt Hart Lejn tokom letnjeg prelaznog roka.

-Nismo mogli da dovedemo Rosija jer Viljareal nije želeo da ga proda. Siguran sam da smo mogli da kupimo nekog igrača za 30 miliona funti. Kada prelazni rok bude otvoren ponovo ćemo pokušati to da učinimo – dodao je on.

Povezana vest:  Džajić: Stojadinović smenjen zbog sukoba sa igračima