milos_krasic_juventusNapoli zaostaje, novi poraz Juventusa

 

Fudbaleri Napolija izgubili su večeras u Veroni od domaćeg Kjeva sa 2:0 u utakmici 23. kola prvenstva Italije i sada zaostaju pet bodova za vodećim Milanom.

Kjevo koji je siguran u sredini tabele, do iznenađujuće pobede došao je golovima Davidea Moskardelija u 20. i Đenara Sarda u 50. minutu.

Drugi prvenstveni poraz zaredom zabeležio je Juventus, koji je izgubio od domaćeg Palerma sa 2:1.

Povezana vest:  Dragan Ðurić: Stanojević mi je kao sin, ali je obmanut

Tim sa Sicilije veoma brzo je došao do ubedljivog vođstva. Već u šestom minutu gol za domaćina dao je Fabricio Mikoli, a na 2:0 povisio je Gulio Miljačio u 20. minutu.

Juventus je uzvratio u 36. minutu pogotkom Klaudija Markisija, ali do kraja meča nije stigao do izjednačenja. Miloš Krasić odigrao je svih 90 minuta za goste.

Povezana vest:  Del Boske glasao za Riberija

Fudbaleri Rome odigrali su na svom terenu nerešeno 1:1 protiv Breše, koja se bori za opstanak. Vodeći gol za Rimljane dao je Marko Borijelo u 59. minutu, a bod gostima doneo je Eder u 69. minutu.

Sampdorija je na svom terenu, u Đenovi, izgubila od Kaljarija sa 1:0, a pogodak je postigao Rađa Naingolan u 37. minutu. Ekipa Fiorentine savladala je kod kuće Đenovu sa 1:0, a strelac je bio Mario Santana u 40. minutu.

Povezana vest:  Kedira želi novi ugovor u Realu