zlatan_ibrahimovic_milan

 

Napoli pobedio Čezenu, remi Milana, pobeda Intera

 

Fudbaleri Napolija pobedili su danas Čezenu sa 2:0, u utakmici 24. kola italijanskog prvenstva I smanjili na tri boda zaostatak za vodećim Milanom, koji je odigrao nerešeno protiv Đenove 1:1. Napoli je poveo golom Ednisona Kavanija u 13. minutu posle asistencije Kristijana Mađa. To je bio njegov 18. gol u sezoni. Konačan rezultat postavio je Hose Sosa u 90. minutu, na dodavanje Đuzepea Maskare.

Napoli na drugom mestu ima 46 bodova, tri manje od Milana, dok je Čezena pretposlednja sa 21 bodom. Lider prvenstva Milan odigrao je 1:1 na gostovanju protiv Đenove. „Roso-neri“ poveli su u 29. minutu golom Alešandrea Patoa, posle dodavanja Zlatana Ibrahimovića, a izjednačio je Antonio Flores u 45. minutu.

Povezana vest:  Benites: Tores bi mogao da ode iz Liverpula

Fudbaleri Intera pobedili su na svom terenu Romu sa 5:3 i popeli se na treće mesto na tabeli. Vesli Snajder je u trećem minutu doveo aktuelne šampione u vođstvo, ali je posle 10 minuta izjednačio Fabio Simplisio. Samjel Eto je nakon toga bio dvostruki strelac, pogađao je mrežu u 35. minutu, na asistenciju Snajdera, i 63. minutu iz jedanaesterca, dok je četvrti gol za domaće postigao Tijago Mota u 71. minutu.

Povezana vest:  ŠPANSKA LIGA, Rezultati i tabela 22. kola Primere

Crnogorski reprezentativac Mirko Vučinić postigao je drugi gol za Romu u 75. minutu, a na 4:3 smanjio je Simone Lorija u 81. minutu. Konačan rezultat postavio je Esteban Kambijaso u poslednjem minute utakmice.

Roma je utakmicu završila sa igračem manje, pošto je u 63. Minute isključen Nikola Burdiso. Inter se sada četvrtog popeo na treće mesto na tabeli sa 44 boda i ima dva manje od drugoplasiranog Napolija i pet manje od Milana, ali i utakmicu manje. Roma je ostala na sedmom mestu sa 39 bodova i utakmicom manje.

Povezana vest:  Partizan igra protiv Lovćena za ugrožene u Bajinoj Bašti

Lacio je odigrao 1:1 sa Kjevom, na Olimpijskom stadionu u Rimu, a istim rezultatom završena je utakmica Parme i Fiorentine. Palermo je na gostovanju pobedio Leče sa 4:2 i popeo se na peto mesto na tabeli, dok je Breša pobedila Bari sa 2:0, a Bolonja je bila bolja od Katanije sa 1:0.