Pepe_Reina

Reina ne odbacuje mogućnost odlaska iz Liverpula

 

Golman Liverpula Pepe Reina nije danas želeo da odbaci mogućnost prelaska u Mančester junajted. Uprava Junajteda želi da angažuje novog golmana, pošto će na kraju sezone Edvin van der Sar završiti karijeru.

Britanski mediji spekulisali su da bi Reina mogao da pređe na Old Traford, pošto je dobrim partijama u Liverpulu postao jedan od najboljih golmana Evrope.

Povezana vest:  Izvršni odbor FSS sutra od 17, Ćurčić pred promocijom

-Da, Van der Sar će ovog leta završiti karijeru. Ne mogu ništa da kažem povodom toga, pošto imam ugovor sa Liverpulom. Naravno svaki igrač želi da se bori za titule i da bude u timu koji je u samom vrhu – rekao je Reina za špansku radio stanicu Ondo Sera.

-Liverpul je uvek želeo da osvaja trofeje, ali nažalost to se poslednjih godina nije dešavalo – dodao je golman španske reprezentacije.

Povezana vest:  Verona bolja od Milana u prvoj utakmici u novoj sezoni

Reina je nagovestio da bi mogao da ode sa Enfilda, ako se klub ne plasira u Ligu šampiona sledeće sezone.

-Ne želim da lažem, voleo bih da igram u Ligi šampiona i borim se za titule – rekao je Reina.

Reina je u karijeri igrao za Barselonu i Vilajreal, odakle je 2005. godine prešao u Liverpul, za koji je odigrao 293 utakmice. Za reprezentaciju Španije, sa kojom je osvojio Evropsko prvenstvo 2008. godine i Svetsko prvenstvo dve godine kasnije, odigrao je 21 utakmicu.

Povezana vest:  Nema takmičenja dok traje vanredna situacija u Srbiji