albert_nadj

Grubor i Nađ odbacili optužbe Pjera Boje

 

Generalni sekretar fudbalskog kluba Partizan Darko Grubor i koordinator za sportska pitanja tog kluba Albert Nađ rekli su večeras da optužbe igrača Pjera Boje nisu istinite.

-Nisam pregovarao o njegovom dolasku, niti o visini obeštećenja, to je odluka Upravnog odbora. Procenili smo da vredi 350.000 evra, a što niko nije hteo da ga kupi možda je posledica toga što je imao svoje prohteve koje nijedan klub nije mogao da isprati – rekao je Grubor.

Povezana vest:  Lev: Želimo pobedu protiv Švedske

Boja je danas izdao saopštenje u kojem optužuje FK Partizan da nije ispoštovao dogovor o raskidu saradnje, po kojem bi mogao bez obeštećenja da napusti klub. Prema njegovim rečima crno-beli traže 350.000 evra, jer su saznali da je postigao dogovor sa jednim klubom iz Katara.

Kamerunac je direktno prozvao Alberta Nađa, koordinatora za sportska pitanja u Partizanu, koji je insistirao na njegovom povratku u klub.

Povezana vest:  SP JUŽNA AFRIKA, Lev: Nemački fudbaleri se ne plaše Engleza

-Šta se sa mnom dogovorio, to sam i ispunio. A, što se tiče, ‘čistih’ papira, neka izađe i javno, imenom i prezimenom, saopšti ko mu ih je obećao. Ja nisam taj, svakog mogu da pogledam u oči – poručio je Nađ.