luis_fabiano_sevilja

Luis Fabijano najavio odlazak iz Sevilje

 

Brazilski napadač Luis Fabijano rekao je večeras da je došlo vreme da napusti ekipu Sevilje, za koju nastupa od 2005. godine. On ima ugovor sa španskim klubom do juna 2011, a još letos je bio blizu prelaska u italijanski Milan.

-Sastaću se uskoro sa čelnicima kluba kako bismo se dogovorili šta je najbolje za obe strane, jer je moj period u Sevilji završen – rekao je Fabijano brazilskom listu Globo.

Povezana vest:  EURO 2012, Nadal, Alonso i Gasol večeras u Kijevu navijaju za "furiju"

Luis Fabijano je ove sezone na 29 utakmica postigao 12 golova, ali je u poslednje vreme često na klupi za rezervne igrače.

-Poslednjih nekoliko meseci bili su izuzetno teški za mene. Imao sam problem sa povredom, ali i raznim nagađanjima da li ću ostati u klubu ili ne. Pored toga, trener je odlučio da me preseli na klupu. Sve to, međutim, moram da prihvatim i čekam novu šansu – istakao je brazilski napadač koji je za klub iz Andaluzije odigrao 141 utakmicu i postigao 70 golova.

Povezana vest:  Kluž: biće teško protiv Jagodine, ali nadamo se pobedi

Fabijano je pre Sevilje u Evopi igrao još za francuski Ren i portugalski Porto, dok je u domovini nastupao za Ponte Pretu i Sao Paulo. Za nacionalni tim Brazila odigrao je 43 utakmice i postigao 28 golova.