massimiliano_allegri

LIGA ŠAMPIONA

Alegri: Nismo zaslužili poraz

Milanov trener Masimiliano Alegri čestitao je Totenhemu na 1:0 pobedi na San Siru, u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka, ali smatra da njegova ekipa nije zaslužila poraz.

-Želeli smo da damo gol i tražili načine kako da to učinimo, ali se Totenhem jako dobro branio. Na kraju smo platili cenu zbog greške koju smo napravili kod njihovog kontranadapa. U drugom poluvremenu smo dominirali na terenu i stvarali šanse. U prvom delu smo bili previše plahi i nismo napadali kako treba. Moraćemo drugačije pristupiti utakmici u Londonu. Moramo igrati onako kako smo povremeno igrali u drugom poluvremenu. Ovoga puta moramo odati priznanje Totenhemu zbog načina na koji se branio, ali je je još uvek jako otvoreno – izjavio je Alegri za italijanski Sky Sport.

Povezana vest:  Stanković pred Mačvu: Da što pre "slomimo" protivnika

Nakon poslednjeg sudijskog zvižduka je Đenaro Gatuzo, koji je bio jako nervozan tokom cele utakmice, ušao u fizički konflikt s pomoćnim trenerom Totenhema Džom Džordanom, pa su ga morali smirivati saigrači.

-Nije mi baš jasno šta se tamo tačno događalo. Ma, bilo je to samo nekakvo natezanje, ništa ozbiljno –  pomirljivo je rekao Alegri.

Povezana vest:  Van der Vart: Modrić je ključni igrač Reala