Nema zime za Savia

savio_fkczPripreme Crvene zvezde za sada najteže padaju dvojici Brazilaca – Kaduu i Saviju. Ne zbog teškog rada već zbog zime na koju crveno-bele „karioke“ nisu navikle.

– Zaista nam je teško – iskreno priča Savio – Bili smo dve godine u Crnoj Gori, ali nikada tamo nije bilo ovako hladno. Treniram sa nekoliko dukseva i dva šuškavca, imam i rukavice i opet se smrzavam. Kako vreme odmiče navikavamo se, međutim nije uopšte prijatno trenirati na minus pet.

Povezana vest:  SP JUŽNA AFRIKA, U Senegalu 11 poginulo gledajući prenos utakmice Mundijala

Bez obzira na hladnuću brazilski vezisti vredno rade.

– Naporni su treninzi. Tako mora da bude, svi igrači moraju jako da treniraju kako bi pripremne utakmice dočekali 100 odsto spremni i još bolje se uigrali za nastavak prvenstva – objašnjava Savio.

Kako je biti novajlija u Zvezdi, najbolje zna fudbaler koji je protekle jeseni postao jedan od miljenika navijača.

Povezana vest:  Poraz Atletiko Madrida od Levantea

– Nije lako novajlijama, znam kroz šta prolaze. Zato smo tu mi stariji da pričamo sa njima da im pomognemo da se što bolje uklope. Siguran sam da će sve biti kako treba i da ćemo jači biti na proleće – ukazuje Savio.

Sa uvervljivim osmehom na licu, Zvezdin Brazilac poručuje da će naš klub igrati bolje u nastavku sezone.

Povezana vest:  Milinković: Želimo u LŠ, ali prvo da eliminišemo Dilu

– Sigurno ćemo biti bolji jer sada dobro znamo šta od nas očekuje trenera da uradimo. Dobro smo se upoznali imamo i prava pojačanja, tako da sam ubeđen da ćemo uspeti da ostvarimo naše ciljeve – zaključio je Savio.