david_beckham_11

Bekam se zahvalio svima u Totenhemu pitom i pireom

 

-Proveo sam se sjajno na treninzima u Totenhemu. Veliko hvala treneru Redknapu, njegovim pomoćnicima i svim igračima. Želim im sve najbolje u budućnosti.

Izjavio je to Dejvid Bekam u ponedeljak pošto je odradio poslednji trening sa fudbalerima Totenhema, sa kojima je vežbao od 10. januara, kada je stigao na Ostrvo sa namerom potpisivanja ugovora o pozajmici sa londonskim klubom.

Povezana vest:  Odbijena žalba ukrajinskog sudije na doživotnu suspenziju

-Uživali smo imajući Dejvida u klubu. Teško ćete naći prijatnijeg momka. On je apsolutno prvorazredna osoba – rekao je od 35-godišnjem Englezu Redknap dodavši:

-Bio je fantastičan uzor našim mladim igračima. Poklanjao je svoje vreme svakome ko je tražio. Svi znamo da je bio sjajan igrač dugi niz godina. Znamo sada i da je dobra osoba, što je jednako bitno – dodao je on.

Povezana vest:  Kristijanu Ronaldu dodeljeno visoko odlikovanje

Od igrača Totenhema Bekam se oprostio naručivši na trening tradicionalni engleski obrok: pikantnu pitu sa krompir pireom.

-Hrana je došla od nekud i svi smo se bacili na nju. Neki momci iz inostranstva nisu baš bili sigurni što će sa tim, pa smo im pomogli mi, domaći momci – priznao je Redknap.

Povezana vest:  Krstajić: Potrebna su nam po dva igrača na svakoj poziciji

Bekam sada odlazi u Sjedinjene Države, gde će se javiti na prozivku u svoj klub iz MLS lige, LA Galaksi. Kalifornijska ekipa prvu utakmicu u novoj sezoni čeka protiv Sijetl Sandersa 15. marta.