kleo_slavlje_vs_indjija

Kleo se oprostio od Partizana

 

Najbolji strelac fudbalera Partizana ove sezone, Brazilac Kleo oprostio se danas od beogradskog kluba i otputovao u Kinu, gde će se priključiti ekipi Guangdžoua.

-Očekujem da mi u Kini bude dobro kao i ovde. Poštujem svoj novi klub. Daću sve od sebe, jer ispred mene je novi izazov. Već sam upoznao nove saigrače, znam da tamo ima jedan Brazilac. Ovo je bila odlična ponuda i sjajna finansijska prilika i za mene i za moju porodicu – rekao je Kleo.

Povezana vest:  Albert Nađ: Jovičić ne zna zašto sam glasao protiv smene

Brazilac koji ima i srpski pasoš rekao je da će se možda jednog dana vratiti u Partizan.

-Partizan je moj klub, ovde imam dosta prijatelja i vezan sam za crno-bele. Ako mi se ukaže prilika vratiću se jednog dana i možda završiti karijeru ovde – istakao je Kleo, koji je ove sezone postigao 10 golova u 12 utakmica kvalifikacija i grupne faze takmičenja u Ligi šampiona.

Povezana vest:  Milner novi igrač Liverpula

Kleo je u Partizan prešao u leto 2009. godine, a prethodno je jednu sezonu igrao za Crvenu zvezdu. Prošle jeseni dobio je državljansto i pasoš Srbije ali još nije debitovao za „orlove“.

-Čekam poziv, jer sada imam srpski pasoš. Ipak, odluka je na ljudima iz reprezentacije – naveo je on.

Kleo se zahvalio navijačima Partizana na podršci u prethodnih godinu i po dana, trenerima, ali i bivšem sportskom direktoru Ivanu Tomiću koji je bio jedan od najzaslužnijih za njegov dolazak u klub iz Humske.

Povezana vest:  Mitrović i Tadić optimisti pred put u Rusiju: Sve je moguće ako prođemo grupu

Generalni sekretar Partizana Darko Grubor predao je Kleu, za uspomenu na crno-bele, loptu kojom se igrala Liga šampiona ove godine sa potpisima svih fudbalera i članova stručnog štaba. Partizan će od prodaje Klea kineskom klubu zaraditi oko 3,2 miliona evra.