Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je danas da će ulaz na utakmicu šestog kola Superlige Srbije protiv Novog Pazara biti besplatan, u okviru proslave 60. rođendana Marakane.

Utakmica između Crvene zvezde i Novog Pazara biće odigrana drugog septembra od 20 sati.

„Sada već davne 1963. godine svečano je otvoren najveći srpski stadion, koji je usled neodoljivog šarma, izgleda i pre svega masovno ispunjenih tribina od strane navijača našeg kluba nazvan Marakana. Slavni i širom sveta poznati stadion, na čijem terenu su najveći padali, a najbolji stvarani, je kroz istoriju svedočio brojnim i istorijskim pobedama naše Crvene zvezde, a nema dileme da nas na istom mestu tek očekuju veliki podvizi“, navode iz Crvene zvezde.

Povezana vest:  EP FRANCUSKA 2016, Loris: Priča će biti još lepša ako bude imala srećan kraj

„Crveno-beli“ su istakli da očekuju fenomenalnu atmosferu na proslavi 60. rođendana stadiona „Rajko Mitić“.

„Očekujemo fenomenalnu atmosferu, kao i bezbroj puta do sada, te da će navijači napraviti spektakularan ambijent u kome ćemo zajedno uživati pored atraktivnog fudbala Zvezdinih prvotimaca. U skladu sa koreografijom zvezdaši su već organizovali akciju i poručili da je dolazak u dresu Crvene zvezde na rođendansku proslavu obavezan“, saopštila je Crvena zvezda i podsetila navijače da svi koji u subotu dođu na stadion obuku „crveno-beli“ dres.

Povezana vest:  Ture: Voleo bih da Mesi dođe u Siti

Foto: Bane T. Stojanović/ATA Images