alesandre_pato_milan

Pato: Mi nismo saigrači, mi smo braća

 

Fudbaler Milana Alesandre Pato rekao je da uživa igrajući za trenutno vodeći tim Serije A i saigrače nazvao braćom, preneli su danas italijanski mediji.

-Volim da igram za Milan. Ekipa je sastavljena od velikih šampiona, ali oni nisu moji saigrači, nego moja braća – rekao je Pato koji je najzaslužniji za jučerašnju pobedu Milana na svom stadionu u duelu sa trećeplasiranim Napolijem.

Povezana vest:  Interu pripao derbi Milana, Napoli ponovo dobar

Milan je slavio sa 3:0, a Pato je prvo iznudio jedanaesterac u 49. minutu, koji je realizovao Zlatan Ibrahimović, potom asistirao Kevinu Prinsu Boatengu za 2:0, a onda i sam postigao pogodak.

-Drago mi što smo odigrali odličan meč – istakao je brazilski napadač i dodao da mu ne smeta što nije standardan prvotimac, već se za mesto u prvoj postavi bori sa Antoniom Kasanom:

Povezana vest:  Bjelsa ostaje trener Atletika Bilbao

-Voleo bih da mogu uvek da igram, ali trener je taj koji odlučuje. Moje je da se trudim i dokazujem kad god mi se ukaže šansa.

Milan posle 27 odigranih utakmica ima pet bodova više od drugoplasiranog Intera, a šest od Napolija.

-Još ne razmišljamo o titulu. Interesuje nas samo naredni duel, protiv Juventusa – rekao je Pato.

Povezana vest:  Skolari: Nejmar nije mlad da bude vođa Brazila

Utakmica Juventus – Milan predstavlja najveći derbi italijanskog prvenstva, a na programu je u subotu, 5. marta, u Torinu.